Advertisement

Εφραιμ - Pin on Διδαχές / Ο άγιος οσιομάρτυς εφραίμ, με καταγωγή από τα τρίκαλα θεσσαλίας, βρήκε καταφύγιο από μικρός στο μοναστήρι, προκειμένου να αποφύγει το παιδομάζωμα.

Εφραιμ - Pin on Διδαχές / Ο άγιος οσιομάρτυς εφραίμ, με καταγωγή από τα τρίκαλα θεσσαλίας, βρήκε καταφύγιο από μικρός στο μοναστήρι, προκειμένου να αποφύγει το παιδομάζωμα.. Τα λεπτομερή βιογραφικά στοιχεία του λέγεται ότι αποκαλύφθηκαν στη μοναχή μακαρία δεσύπρη σε μια σειρά από οράματα που είχε το 1950. Ο μακαριστός γέρων εφραίμ κατουνακιώτης απαντά σε ερωτήσεις του ομ. Προσφορές βιβλίων έως και 85%. Πριν από χρόνια το όνομα του ενεπλάκη στην υπόθεση μονής βατοπεδίου, για την οποία αρχικά κατηγορήθηκε, προφυλακίστηκε και. Ο άγιος εφραίμ που μαρτύρησε στην ιερά μονή της νέας μάκρης αττικής ήταν κυριακή 19 νοεμβρίου 2006 ξημερώματα δευτέρας, όταν εγώ και η δέσποινα ολοκληρώναμε τις τελευταίες εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού μου.

Όλα είναι δεύτερα, όλα δεύτερα. Αυτό δεν το θέλουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Εις την β' παρουσίαν του κυρίου Θα ήθελα να παραγκηλο ενα ξύλινο σταυρουδακη του αγιο εφραιμ γίνεται. Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του αγίου όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - YouTube
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - YouTube from i.ytimg.com
Την παραθέτουμε σήμερα με μορφή βίντεο, 4 νοεμβρίου 2011, ανήμερα της. Κάποιος αμερικανός, είχε πάει στο μοναστήρι του αγίου αντωνίου στην αριζόνα με την παρέα του. Η σελίδα αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 25 νοεμβρίου 2019, στις 07:44. Εφυγε από τη ζωή ο «άγιος» της αριζόνα. Ήταν ένα από τα οκτώ παιδιά της οικογένειας μόρφη. Εν όρει των αμώμων ώσπερ ήλιος έλαμψας, και μαρτυρικώς, θεοφόρε, προς θεόν εξεδήμησας, βαρβάρων υποστας επιδρομάς, εφραίμ μεγαλομάρτυς του χριστού, δια τούτο αναβλύζεις χάριν αεί, τοις ευλαβώς βοώσι σοι, δόξα τω δεδωκότι σοι ισχύν, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω. Ο άγιος εφραίμ, κατά κόσμο κωνσταντίνος μόρφης, γεννήθηκε στα τρίκαλα στις 14 σεπτεμβρίου 1384 μ.χ. Εκοιμήθη τις πρωινές ώρες της κυριακής σε ηλικία 91 χρόνων ο γέροντας εφραίμ της αριζόνας.

Γέροντα, μετά από τόσα χρόνια αγώνα, τι σας έμεινε μέσα στη ψυχή σας;

Ο άγιος οσιομάρτυς εφραίμ, με καταγωγή από τα τρίκαλα θεσσαλίας, βρήκε καταφύγιο από μικρός στο μοναστήρι, προκειμένου να αποφύγει το παιδομάζωμα. Η κοινσεπ αγιοσ εφραιμ συστάθηκε τον απρίλιο του 2017. Εφραιμ) που δοθηκε στα πνευματικα του παιδια. Η συγκεντρωση εγινε σε ιδιοκτητο χωρο ενοσ απο τα πνευματικοπαιδια του γεροντα εφραιμ … Σε κάποια στιγμή εμφανίζεται ο γέροντα εφραίμ να βγαίνει από το κελί όπου. Ο άγιος εφραίμ, κατά κόσμο κωνσταντίνος μόρφης, γεννήθηκε στα τρίκαλα στις 14 σεπτεμβρίου 1384 μ.χ. Εις την β' παρουσίαν του κυρίου Ο μακαριστός γέρων εφραίμ κατουνακιώτης απαντά σε ερωτήσεις του ομ. Η ιστορια του αγιου εφραιμ τησ νεασ μακρησ ο άγιος εφραίμ γεννήθηκε στα τρίκαλα στις 14 σεπτεμβρίου του 1384μ.χ. Ο ιερομόναχος γέροντας εφραίμ βατοπεδινός, είναι ο ηγούμενος της ιεράς πατριαρχικής και σταυροπηγιακής μεγίστης μονής βατοπεδίου στο άγιο όρος. Ετοιμασία επειδή συντομα θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα. Τα λεπτομερή βιογραφικά στοιχεία του λέγεται ότι αποκαλύφθηκαν στη μοναχή μακαρία δεσύπρη σε μια σειρά από οράματα που είχε το 1950. Η χάρις του κυρίου έχει φύγει από την ελλάδα κι.

Σύμφωνα με αυτά, το κοσμικό όνομα του αγίου εφραίμ ήταν. Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα ονόματα της ημέρας στο email σας! Εφραιμ) που δοθηκε στα πνευματικα του παιδια. Ελληνικά βιβλία & ξενόγλωσσα βιβλία στις καλύτερες τιμές. Προσφορές βιβλίων έως και 85%.

Photography by Sophia Karagianni: Ο ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ...
Photography by Sophia Karagianni: Ο ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ... from 1.bp.blogspot.com
Η συγκεντρωση εγινε σε ιδιοκτητο χωρο ενοσ απο τα πνευματικοπαιδια του γεροντα εφραιμ … Ο άγιος οσιομάρτυς εφραίμ, με καταγωγή από τα τρίκαλα θεσσαλίας, βρήκε καταφύγιο από μικρός στο μοναστήρι, προκειμένου να αποφύγει το παιδομάζωμα. Ο άγιος εφραίμ, κατά κόσμο κωνσταντίνος μόρφης, γεννήθηκε στα τρίκαλα στις 14 σεπτεμβρίου 1384 μ.χ. Γέροντα, μετά από τόσα χρόνια αγώνα, τι σας έμεινε μέσα στη ψυχή σας; Εφυγε από τη ζωή ο «άγιος» της αριζόνα. Η χάρις του κυρίου έχει φύγει από την ελλάδα κι. Προσφορές βιβλίων έως και 85%. Έμεινε ορφανός από πατέρα σε μικρή ηλικία μαζί με τα άλλα εφτά αδέλφια του, τη δε φροντίδα τους, μετά τον θεό.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα ονόματα της ημέρας στο email σας!

Ελληνικά βιβλία & ξενόγλωσσα βιβλία στις καλύτερες τιμές. Σε ειδυλλιακή τοποθεσία , κοντά στον ληθαίο ποταμό. Ο άγιος εφραίμ που μαρτύρησε στην ιερά μονή της νέας μάκρης αττικής ήταν κυριακή 19 νοεμβρίου 2006 ξημερώματα δευτέρας, όταν εγώ και η δέσποινα ολοκληρώναμε τις τελευταίες εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού μου. Πεντακόσια περίπου χρόνια έχουν περάσει, από τό 1426 , όταν στίς 5 μαϊου αγαρηνοί πειρατές, εισβάλλοντας στό μοναστήρι τών αμώμων, στόν λόφο τής νέας μάκρης, παλούκωσαν μέ. Ο άγιος οσιομάρτυς εφραίμ, με καταγωγή από τα τρίκαλα θεσσαλίας, βρήκε καταφύγιο από μικρός στο μοναστήρι, προκειμένου να αποφύγει το παιδομάζωμα. Εφραιμ) που δοθηκε στα πνευματικα του παιδια. Θα ήθελα να παραγκηλο ενα ξύλινο σταυρουδακη του αγιο εφραιμ γίνεται. O άγιος εφραίμ είναι ένας από τους νεοφανείς αγίους. Δωρεάν αποστολή με αγορές 30€ και πάνω Ο μακαριστός γέρων εφραίμ κατουνακιώτης απαντά σε ερωτήσεις του ομ. Τα σημαδια πριν τον πολεμο…. Το 1424 οι τούρκοι εισέβαλαν βιαίως στην μονή του ευαγγελισμού της θεοτόκου και έσφαξαν όλους τους πατέρες της μονής. Διαβάστε την πραγματική μαρτυρία στην οποία εμφανίστηκε ο άγιος εφραίμ.

Τα σημαδια πριν τον πολεμο…. Ελληνικά βιβλία & ξενόγλωσσα βιβλία στις καλύτερες τιμές. Το πρώτο είναι το όνομα του χριστού μας και τώρα , περνώντας τα χρόνια , είδα στη πράξη, ότι μόνο με. Σε κάποια στιγμή εμφανίζεται ο γέροντα εφραίμ να βγαίνει από το κελί όπου. Εν όρει των αμώμων ώσπερ ήλιος έλαμψας, και μαρτυρικώς, θεοφόρε, προς θεόν εξεδήμησας, βαρβάρων υποστας επιδρομάς, εφραίμ μεγαλομάρτυς του χριστού, δια τούτο αναβλύζεις χάριν αεί, τοις ευλαβώς βοώσι σοι, δόξα τω δεδωκότι σοι ισχύν, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω.

Δρομοκήρυξ: ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ - ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ...
Δρομοκήρυξ: ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ - ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ... from 3.bp.blogspot.com
Εις την β' παρουσίαν του κυρίου Την παραθέτουμε σήμερα με μορφή βίντεο, 4 νοεμβρίου 2011, ανήμερα της. Τό αρχαίο ιστορικό μοναστήρι τού αγίου εφραίμ τής νέας μάκρης, πού είναι καί ο τόπος μαρτυρίου του…. Όλα είναι δεύτερα, όλα δεύτερα. Ο άγιος εφραίμ που μαρτύρησε στην ιερά μονή της νέας μάκρης αττικής ήταν κυριακή 19 νοεμβρίου 2006 ξημερώματα δευτέρας, όταν εγώ και η δέσποινα ολοκληρώναμε τις τελευταίες εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού μου. Τα σημαδια πριν τον πολεμο…. O άγιος εφραίμ είναι ένας από τους νεοφανείς αγίους. Δωρεάν αποστολή με αγορές 30€ και πάνω

Γέροντα, μετά από τόσα χρόνια αγώνα, τι σας έμεινε μέσα στη ψυχή σας;

Σε κάποια στιγμή εμφανίζεται ο γέροντα εφραίμ να βγαίνει από το κελί όπου. Ελληνικά βιβλία & ξενόγλωσσα βιβλία στις καλύτερες τιμές. Mια από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης ορθοδοξίας, ο γέροντας εφραίμ της αριζόνας, εκοιμήθη και έφυγε πλήρης ημερών μετά από αγώνα που έδινε με την ασθένεια τα τελευταία χρόνια όπως δημοσίευσε… Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη φτώχεια, βοηθώντας τον πατέρα του στην εργασία του, αλλά πάντα ακολουθούσε το ευσεβές. Η ιστορια του αγιου εφραιμ τησ νεασ μακρησ ο άγιος εφραίμ γεννήθηκε στα τρίκαλα στις 14 σεπτεμβρίου του 1384μ.χ. Πριν από χρόνια το όνομα του ενεπλάκη στην υπόθεση μονής βατοπεδίου, για την οποία αρχικά κατηγορήθηκε, προφυλακίστηκε και. Εφραιμ) που δοθηκε στα πνευματικα του παιδια. Προσφορές βιβλίων έως και 85%. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Εν όρει των αμώμων ώσπερ ήλιος έλαμψας, και μαρτυρικώς, θεοφόρε, προς θεόν εξεδήμησας, βαρβάρων υποστας επιδρομάς, εφραίμ μεγαλομάρτυς του χριστού, δια τούτο αναβλύζεις χάριν αεί, τοις ευλαβώς βοώσι σοι, δόξα τω δεδωκότι σοι ισχύν, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ στη νέα μάκρη συρρέουν καθημερινά άνθρωποι όλων των ηλικιών, για να προσκυνήσουν τον άγιο εφραίμ και να προσευχηθούν. Κάποιος αμερικανός, είχε πάει στο μοναστήρι του αγίου αντωνίου στην αριζόνα με την παρέα του. Θα ήθελα να παραγκηλο ενα ξύλινο σταυρουδακη του αγιο εφραιμ γίνεται.

Posting Komentar

0 Komentar